Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

De Kleine KOM in Epe

KDVPSZ-De-Kleine-KOMOpvangsoorten:

Adres en telefoonnummer
Asseltseweg 4
8161 VV Epe
Telefoonnummer 0578 - 617832

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang 219288860

Openingstijden:

Het kinderdagverblijf
Maandag t/m vrijdag: 7.00 tot 18.00 uur.

De peuterspeelzaal
Maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (de middagen bij voldoende belangstelling).  
Verlengde openingstijden van 7.00 tot 8.30 uur en van 12.00 tot 12.30 uur mogelijk bij voldoende belangstelling.

De Kleine KOM

De Kleine KOM is een kleinschalig kinderdagverblijf met ontspannen sfeer. Er is een royale buitenruimte aanwezig met natuurlijke elementen zoals o.a. een wilgententje. Uw kind kan hier naar hartelust spelen en de natuur ontdekken. Daarnaast heeft het kinderdagverblijf ook de beschikking over een ruime speelzaal. Voor uw baby is er ook een aparte binnen- en buitenruimte waar zij veilig de omgeving kunnen ontdekken en zo hun zintuigen en vaardigheden op creatieve wijze kunnen ontwikkelen.
De Kleine KOM doet meer dan alleen opvang; er wordt actief gewerkt aan de ontwikkeling van uw kind. Onder andere aan de hand van schoolvoorbereidende activiteiten en door het aanbod van verschillende bewegen activiteiten voor peuters. De Kleine KOM zorgt voor een duidelijk 'GROEN' aanbod met natuurlijke activiteiten en gaat er daarbij vaak op uit met de kinderen. 

Basisschool Anne De Vries ligt naast De Kleine KOM. In de school huurt KOM ruimtes waar de buiten- en voorschoolse opvang KOM-Pas gevestigd zijn.

Aparte baby- en peutergroep

Het kinderdagverblijf heeft een extra kleine babygroep voor uw kind van 0 tot 2 jaar en voor uw kind van 2 tot 4 jaar zijn er de peutergroepen. De grootte van de groep varieert van maximaal 12 tot 16 kinderen. Daarnaast wordt bij De Kleine KOM in een aparte ruimte met een 3+ groep gewerkt. Deze groep bestaat uit maximaal 8 kinderen van 3 jaar en ouder.

Samenwerking met basisscholen 

De Kleine KOM werkt samen met alle basisscholen in Epe. Kinderen uit heel Epe en daarbuiten zijn dan ook welKOM. Basisschool Anne De Vries ligt naast De Kleine KOM. In de school huurt KOM ruimtes waar de buiten- en voorschoolse opvang KOM-Pas gevestigd zijn, hier kunnen kinderen van zowel de Anne de Vries school, als ook van andere scholen, terecht.

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook