Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

BabbelKOM in Wapenveld

Van harte welkom bij Peuterspeelzaal BabbelKOM

Peuterspeelzaal BabbelKOM is gevestigd in basisschool De Goede Herder aan de Vinkenweg 8 in Wapenveld. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn hier van harte welkom. Peuters kunnen bij onze peuterspeelzaal naar hartenlust spelen, maar maken ook spelenderwijs kennis met vaardigheden die zij op de basisschool nodig hebben. Naast het aanbod van het Piramide programma aan peuters bij BabbelKOM heeft onze organisatie aandacht en respect voor de christelijke gewoonten en gebruiken. De christelijke feestdagen en onze thema’s sluiten hierop aan.

Inloopochtend

Is uw kind (bijna) 2 en bent u op zoek naar een peuterspeelzaal in Wapenveld? Kom dan naar onze inloopochtend. Op woensdag 17 november en 1 december is er een inloopochtend van 09.30 - 10.30 uur. Tijdens deze ochtend kunt u geheel vrijblijvend samen met uw kind een uurtje spelen. Zo proeft u de sfeer en ervaart u zelf hoe het is op onze peuterspeelzaal. Onze pedagogisch medewerkers leggen u deze ochtend ook graag uit wat wij allemaal doen om peuters spelenderwijs voor te bereiden op het basisonderwijs. 

Openingsdagen en -tijden van BabbelKOM

Peuters kunnen bij BabbelKOM terecht op onderstaande dagen en tijden:

Dag

Openingstijden

Maandag

van 08.30 tot 12.30 uur

Dinsdag

van 08.30 tot 12.30 uur

Woensdag

van 08.30 tot 12.30 uur

Donderdag

van 08.30 tot 12.30 uur

Voor wie is BabbelKOM

Peuters van 2 tot 4 jaar uit Wapenveld en omgeving kunnen bij BabbelKOM terecht. Het maakt niet uit of ouders wel of niet een ‘betaalde’ baan hebben. Afhankelijk van uw situatie komt u in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente Heerde of de overheid. De afdeling Klantbeheer kan met u kijken voor welke tegemoetkoming u in aanmerking komt. Bel gerust naar 0578 - 56 99 60. BabbelKOM biedt peuters met een indicatie VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) ook een plek.

Goed voor u om te weten dat BabbelKOM, ook na de fusie van De Goede Herder en de Ds. Van Maassschool, van plan is om mee te gaan naar de nieuwe locatie.

Opgeven voor BabbelKOM

U kunt uw peuter via deze website opgeven. U kunt ons ook bellen via 0578 - 56 99 60. Medewerkers van Klantbeheer geven u graag meer informatie. Welkom peuter bij BabbelKOM!

Adresgegevens

PSZ BabbelKOM
Vinkenweg 8
8191 XN WAPENVELD
(06) 188 416 77

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook