Button Inloggen 
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

Peutererfje in Nijbroek

Opvang voor TEN HOLTENS ERVE

Opvangsoorten:

Adres en telefoonnummer
Gevestigd in basisschool Ten Holtens Erve
Middendijk 53
7397 NC Nijbroek
Telefoonnummer 06 - 44 888 984

(Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang 265229157)

Openingstijden:

Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal

  • maandagmorgen van 8.15 – 12.15 uur 3+ groep (3-4 jaar)
  • woensdag en vrijdagmorgen van 8.15 – 12.15 uur zijn voor de peuterspeelzaal (2-4 jaar)

Peutererfje

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Peutererfje is kleinschalig en gezellig en gevestigd in basisschool Ten Holtens Erve. Er is er een nauwe samenwerking metde basisschool. Bij het Peutererfje krijgt uw kind de mogelijkheid om schoolvoorbereidende activiteiten te doen middels de voor- en vroegschoolse educatie. Het accent ligt hierbij op de bevordering van de zelfstandigheid van uw kind. Zo wordt uw kind spelenderwijs voorbereid op wat komen gaat op school. KOM zorgt voor een duidelijke 'GROEN' aanbod met natuurlijke activiteiten en gaat er daarbij vaak op uit met alle kinderen in de natuur.

3+ Groep

In samenwerking met basisschool CBS Ten Holtens Erve in Nijbroek, is peuterspeelzaal Peutererfje met ingang van 7 januari 2019 een 3+ groep gestart. De 3+ groep is – zoals de naam het al zegt – voor alle kinderen vanaf drie jaar. Wekelijks kunnen zij op maandagochtend terecht bij Peutererfje waarna ze een deel van de ochtend in groep 1/2 de kleutergroep van de basisschool doorbrengen. Op deze wijze maken de kinderen kennis met het leren op school, worden er nieuwe activiteiten en uitdagingen aangeboden en kunnen ze nieuwe ervaringen op doen. Hierdoor bieden wij de kinderen een nog betere voorbereiding en doorstroom naar de basisschool.

Voor al uw vragen of om uw kind aan te melden voor deze 3+ groep kunt u met ons contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0578-569960.

Groepsindeling

Peuterspeelzaal Peutererfje bestaat uit een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen.

 Volg ons op Facebook