Button Inloggen 
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld
Hattem/Nijbroek

Kinderdagverblijf + tarieven Hattem


Wat bieden wij?

•    Betaalbaar 
•    40 weken contract
•    Openingstijden van 7.30 uur tot 16.00 uur ( tot 17.30 uur bij voldoende belangstelling)
•    Unieke locatie met extra grote binnen- en buiten speelruimte
•    Unieke buiten en beweegconcepten zoals de natuur in, GROEN en gym, dans en muziek
•    Pedagoog in dienst

Locaties
Tarieven

De kinderdagverblijven van KOM zijn gezellig, veilig en modern. Alle locaties hebben ruime natuurlijke ingerichte ruime binnen- en buitenruimtes, waar kinderen kunnen spelen en zich spelenderwijs verder kunnen ontwikkelen. KOM hecht waarde aan buitenspelen, de natuur in en er op uitgaan met bijvoorbeeld de bolderkar. Al onze locaties hebben een aparte peutergroep, beschikken over zowel een binnen- als buitenspeelplaats en zijn zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en kleuren ingericht.

Voor uw kind van 1,5 tot 4 jaar - Leren spelen, (buiten) spelend leren!

Peuters kunnen bij KOM naar hartelust spelen en ontdekken. Leren om samen te spelen en kennismaken met leeftijdsgenootjes is de basis van onze opvang. Ook heeft KOM voor peuters een uniek beweegconcept, hierbij kunnen peuters onder professionele begeleiding kennismaken met dans en muziek. Lees hier meer over deze cursussen. 

Doorlopende leerlijn

KOM Kinderopvang werkt samen met ouders/verzorgers en basisscholen aan een doorlopende ontwikkelingslijn voor het kind. Als kinderen daarnaast de overstap maken naar de basisschool, dan ontvangt de school een overdrachtsformulier van KOM welke door de mentor van het kind is ingevuld.  

Pedagogisch medewerkers

De pedagogisch medewerkers van KOM doen net dat stapje meer voor u en uw kind. Naast dat zij goed zijn opgeleid en beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) van de gemeente, zijn zij bijgeschoold in 'bewegen' en 'GROEN' (lees meer). KOM gelooft in de kracht van elke medewerker en de toevoeging van zijn eigen bijzondere kwaliteiten.

Elke groep heeft zijn eigen vaste pedagogisch medewerkers, die uw kind goed kennen zodat ze kunnen inspelen op de individuele behoeften. Ook bieden wij stagiaires, van sociaal pedagogisch opleidingen, de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. De dagelijkse leiding van ieder kinderdagverblijf is in handen van het pedagogisch hoofd, Yvonne Porn. Dit is een bewuste keuze omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit en ervaring.

Dagindeling

Iedere groep heeft zijn eigen dagindeling met vaste tijden voor eten, drinken, spelen en slapen. Bij de baby's wordt het eet- en slaapritme van thuis zoveel mogelijk aangehouden. Het is ook mogelijk om borstvoeding op het kinderdagverblijf te geven.
 
Met de kinderen worden allerhande activiteiten ondernomen. En wel in een vorm die afgestemd is op de leeftijd en de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind. Ook worden er uitstapjes met de bolderkar gemaakt naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, de speeltuin of de natuur in. Natuurlijk zijn er ook de nodige rustmomenten. 

Voeding - vers en gezond

KOM hecht aan gezonde voeding voor de kinderen. Het kinderdagverblijf verzorgt zelf het verse eten en gezonde voeding voor de kinderen. Er wordt daarbij zo veel mogelijk rekening gehouden met voedselallergieën en diëten*. Alleen voor baby’s nemen de ouders zelf voeding mee totdat ze vast voedsel krijgen. Kinderen vanaf anderhalf jaar krijgen gedurende de dag verschillende gezonde hapjes en maaltijden aangeboden. ’s Morgens rond tien uur krijgen de kinderen drinken en fruit, om half twaalf worden er boterhammen gegeten en ’s middags krijgen de kinderen fruit, een koekje en drinken.

*Als uw kind een dieet volgt dat te veel afwijkt van het eten van ons kinderdagverblijf, vraagt KOM u om zelf het eten mee te brengen.

 Volg ons op Facebook