Button Inloggen 
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld
Hattem/Nijbroek

Peuterspeelzaal + tarieven Nijbroek

Wat bieden wij?

•    Betaalbaar
•    40 weken contract mogelijk
•    Openingstijden voor de ochtend van 08.15 - 12.15 uur
•    Gezellige locatie met extra binnen- en buiten speelruimte
•    Unieke buiten- en beweegconcepten zoals de natuur in, ontdekken, GROEN, gym, dans en muziek
•    Pedagoog in dienst 

Locaties 
Tarieven

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar, spelenderwijs leren

De peuterspeelzaal is een ideale plek voor uw kind om andere kinderen te ontmoeten. Ze kunnen samen spelen en spelenderwijs basisvaardigheden aanleren. Uw kind maakt kennis met 'GROEN' doordat uw kind bij KOM veel buiten kan spelen in de natuurlijke buitenruimtes, samen met andere kinderen diverse activiteiten onderneemt om de natuur te leren kennen en deel kan nemen aan het unieke concept 'KOM in Beweging' waarbij peuters kennis kunnen maken met dans en muziek. Ook zal er aandacht besteed worden aan Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE- programma)

Financiering peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal en de gewone peuteropvang zijn inhoudelijk hetzelfde maar hebben een verschillende financiering. De gemeente Voorst heeft bepaald dat u in aanmerking komt voor een peuterspeelzaalplek met subsidie van de gemeente als u (of uw partner) niet werkt. Als u wel werkt kunt u een peuterspeelzaalplek afnemen met kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Een proefberekening hiervoor kunt u maken via www.toeslagen.nl Meer informatie hierover vindt u bij tarieven. Vragen? Bel ons gerust voor uitleg via telefoonnummer 0578-569960, afdeling klantbeheer. 

Doorlopende leerlijn

KOM Kinderopvang werkt samen met ouders/verzorgers en basisscholen aan een doorlopende ontwikkelingslijn voor het kind. Door te werken met het VVE programma wordt hier invulling aan gegeven. Als kinderen daarnaast de overstap maken naar de basisschool, dan ontvangt de school een overdrachtsformulier van KOM welke door de mentor van het kind is ingevuld.

Pedagogisch medewerkers

De pedagogisch medewerkers van KOM doen net dat stapje meer voor u en uw kind. Naast dat zij goed zijn opgeleid en beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) van de gemeente, zijn zij bijgeschoold in 'bewegen', 'GROEN' (lees meer). KOM gelooft in de kracht van elke medewerker en de toevoeging van zijn eigen bijzondere kwaliteiten.

Elke groep heeft zijn eigen vaste pedagogisch medewerkers, die uw kind goed kennen zodat ze kunnen inspelen op de individuele behoeften. Ook bieden wij stagiaires, van sociaal pedagogisch opleidingen, de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. De dagelijkse leiding van ieder kinderdagverblijf is in handen van het pedagogisch hoofd, Yvonne Porn. Dit is een bewuste keuze omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit en ervaring.

Dagindeling

Elke groep heeft zijn eigen dagindeling met vaste tijden voor eten, drinken en spelen. Voor kinderen is een vast ritme belangrijk, het geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

Vakantie en ziekte

Bij ziekte van ouders en kinderen lopen de geplande opvangdagdelen gewoon door. Is uw kind ziek, dan kan het niet in alle gevallen op de peuterspeelzaal worden opgevangen. De peuterspeelzaal gaat hierbij uit van de richtlijnen van de GGD.

KOM in beweging

Speciaal voor Peuters is KOM het unieke programma 'KOM in Beweging' gestart.
 Uw peuter kan zo spelederwijs kennis maken met verschillende activiteiten op het gebied van dans en muziek. Lees hier meer over dit unieke concept.

 

 Volg ons op Facebook