Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

Kinderopvang op maat

KOM kinderopvang wil zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen. Wij zijn flexibel waar mogelijk maar uiteraard niet ten koste van de kwaliteit.· Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit:

 
Kinderdagverblijf - KDV Buitenschoolseopvang - BSO Peuterspeelzaal - PSZ
Hele of halve dagen opvang 52, 50, 46, 44 en 40 weken overeenkomsten 40 weken overeenkomsten
U kunt kiezen uit 52 en 40 weken contracten 0-urenovereenkomsten Openingstijden van 7:00 tot 18:00 uur
Ruilen en extra opvang behoren tot de mogelijkheden

professionele vakantieinstuif
waarvoor u uw kind kunt inschrijven per activiteit

Afname mogelijk bij betaling onder de wet kinderopvang 

Extra dagdelen

Heeft u tijdelijk behoefte aan meer opvang voor uw kind(eren)? Dan kunt u extra dagdelen schriftelijk (zie hieronder) aanvragen bij de pedagogisch medewerkers. Voor deze dagdelen ontvangt u een aanvullende factuur.

Ruilen

Het ruilen van dagdelen is zes keer per kalenderjaar op aanvraag mogelijk. Uw schriftelijke aanvraag doet u minimaal één week voorafgaande aan de gewenste dagdelen of blokken. Deze aanvraag kunt u op de locatie indienen via het 'ruilen' formulier, of u kunt het hier downloaden KDV of BSO. Het te ruilen dagdeel/ blok moet binnen drie weken voorafgaand of aansluitend op het oorspronkelijke dagdeel worden opgenomen.

Indien ruilen niet mogelijk is, heeft u altijd de mogelijkheid om extra dagdelen/ blokken af te nemen. Dan zorgt KOM voor de inzet van een extra pedagogisch medewerker. 

Vakantie en ziekte

Tijdens vakanties en bij ziekte van ouders en kinderen lopen de geplande opvangdagdelen gewoon door. Is uw kind ziek, dan kan het in sommige gevallen helaas niet op het kinderdagverblijf worden opgevangen. Het kinderdagverblijf gaat hierbij uit van de richtlijnen van de GGD.

 Volg ons op Facebook