Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

Kinderdagverblijf + tarieven


Wat bieden wij?

•    Betaalbaar 
•    52 weken
•    Openingstijden van 7.00 uur tot 18.00 uur
•    Unieke locaties met extra grote binnen- en buiten speelruimtes
•    Babygroepen met eigen buiten speel- en ontdekruimte
•    Extra kleine babygroepen 
•    Peutergroepen met VVE
•    Unieke buiten en beweegconcepten zoals de natuur in, GROEN en gym, dans en muziek
•    Kinderopvang PLUS biedt extra ondersteuning voor uw kind
•    Pedagoog in dienst

Locaties
Tarieven 

De kinderdagverblijven van KOM zijn gezellig, veilig en modern. Alle locaties hebben ruime natuurlijke ingerichte ruime buitenruimtes, waar kinderen kunnen spelen en zich spelenderwijs verder kunnen ontwikkelen. KOM hecht waarde aan buitenspelen, de natuur in en er op uitgaan met bijvoorbeeld de bolderkar. Al onze locaties hebben aparte baby- en peutergroepen, beschikken over zowel een binnen- als buitenspeelplaats en zijn zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en kleuren ingericht.

Voor uw baby en peuter van 0 tot 2 jaar

Uw kind is uniek en staat bij ons centraal. Door middel van ontwikkelingsgericht speelgoed, speciaal gemaakt voor baby’s, kan uw kind de wereld spelenderwijs ontdekken. Met leuke en afwisselende spelletjes prikkelen we de zintuigen en de allereerste vaardigheden van uw kind. Ook gaan we regelmatig met uw baby naar buiten, zodat hij al vroeg kennis leert maken met de elementen uit de natuur.  

Voor uw kind van 2 tot 4 jaar - Leren spelen, (buiten) spelend leren!

Peuters kunnen bij KOM naar hartelust spelen en ontdekken. Leren om samen te spelen en kennismaken met leeftijdsgenootjes is de basis van onze peuteropvang/ peuterspeelzaal. Ook heeft KOM voor peuters een uniek beweegconcept, hierbij kunnen peuters onder professionele begeleiding kennismaken met dans en muziek. Lees hier meer over deze cursussen. 

KOM werkt op bijna alle peutergroepen (van 2 tot 4 jaar) met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma’s. Uw kind leert spelenderwijs en er is veel aandacht voor taalontwikkeling en sociale vaardigheden. Lees hier meer over VVE op onze locaties.

Doorlopende leerlijn

KOM Kinderopvang werkt samen met ouders/verzorgers en basisscholen aan een doorlopende ontwikkelingslijn voor het kind. Door te werken met het VVE programma wordt hier invulling aan gegeven. Als kinderen daarnaast de overstap maken naar de basisschool, dan ontvangt de school een overdrachtsformulier van KOM welke door de mentor van het kind is ingevuld.  

Pedagogisch medewerkers

De pedagogisch medewerkers van KOM doen net dat stapje meer voor u en uw kind. Naast dat zij goed zijn opgeleid en beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) van de gemeente, zijn zij bijgeschoold in 'bewegen' en 'GROEN' (lees meer). KOM gelooft in de kracht van elke medewerker en de toevoeging van zijn eigen bijzondere kwaliteiten.

Elke groep heeft zijn eigen vaste pedagogisch medewerkers, die uw kind goed kennen zodat ze kunnen inspelen op de individuele behoeften. Ook bieden wij stagiaires, van sociaal pedagogisch opleidingen, de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. De dagelijkse leiding van ieder kinderdagverblijf is in handen van het pedagogisch hoofd, Yvonne Porn.  Dit is een bewuste keuze omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit en ervaring.

Dagindeling

Iedere groep heeft zijn eigen dagindeling met vaste tijden voor eten, drinken, spelen en slapen. Bij de babygroepen wordt het eet- en slaapritme van thuis zoveel mogelijk aangehouden. Het is ook mogelijk om borstvoeding op het kinderdagverblijf te geven.
 
Met de kinderen worden allerhande activiteiten ondernomen. En wel in een vorm die afgestemd is op de leeftijd en de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind. Ook worden er uitstapjes met de bolderkar gemaakt naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, de speeltuin of de natuur in. Natuurlijk zijn er ook de nodige rustmomenten. 

Voeding - vers en gezond

KOM hecht aan gezonde voeding voor de kinderen. Het kinderdagverblijf verzorgt zelf het verse eten en gezonde voeding voor de kinderen. Er wordt daarbij zo veel mogelijk rekening gehouden met voedselallergieën en diëten*. Alleen voor baby’s nemen de ouders zelf voeding mee totdat ze vast voedsel krijgen. Kinderen vanaf anderhalf jaar krijgen gedurende de dag verschillende gezonde hapjes en maaltijden aangeboden. ’s Morgens rond tien uur krijgen de kinderen drinken en fruit, om half twaalf worden er boterhammen gegeten en ’s middags krijgen de kinderen fruit, een koekje en drinken.

*Als uw kind een dieet volgt dat te veel afwijkt van het eten van ons kinderdagverblijf, vraagt KOM u om zelf het eten mee te brengen.

Kinderopvang PLUS 

Voor kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben en niet terecht kunnen bij gewone dagopvang, heeft KOM Kinderopvang PLUS. Lees hier meer over Kinderopvang PLUS. 

 Volg ons op Facebook