Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Klacht, suggestie of compliment


KOM Kinderopvang waardeert uw bijdrage

Als kinderopvangorganisatie doen wij er alles aan om dagelijks goede kwaliteit kinderopvang te bieden. Toch kan het voorkomen dat een ouder of verzorger minder tevreden is. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt als u ontevreden bent en waarderen het als u ons laat weten waarover u niet tevreden bent of wat beter zou kunnen. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren en te werken aan een oplossing voor uw eventuele klacht. Wij denken graag met u mee! 

Ontevreden?

Wanneer u als ouder of verzorger ergens ontevreden over bent, dan vinden wij het prettig dat u dit zo snel mogelijk bespreekt met de persoon die erbij betrokken is of was. Dit kan bijvoorbeeld een pedagogisch medewerker of leidinggevende zijn of een medewerker van klantbeheer of financiën. Vaak is er sprake over een misverstand en kan de situatie naar tevredenheid worden uitgelegd. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0578 - 56990 of u kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klachtenprocedure

Leidt het bovenstaande niet tot een bevredigende oplossing? Dan kunt u via de interne route een schriftelijke klacht bij ons indienen. In onze klachtenprocedure hebben wij beschreven hoe u dat het best kunt doen. De klachtenprocedure is te vinden op: deze pagina

Externe klachtenprocecure

Bent u niet tevreden over de behandeling van uw klacht volgens onze eigen interne klachtenprocedure en/of over het resultaat na afloop? Dan kunt u ook extern uw klacht indienen, neem dan contact op met het klachtenloket. Zie hiervoor onderstaande gegevens: 

Klachtenjaarverslag

Conform de Wet Kinderopvang publiceert KOM Kinderopvang elk kalenderjaar een jaarverslag van de klachten die zijn binnengekomen via een interne klachtenprocedure en externe klachtenprocedure. Dit verslag wordt elk jaar in het eerstvolgende kalenderjaar vóór 1 juni opgesteld. Het verslag over het jaar 2022 is hier te downloaden: jaarverslag klachten KOM Kinderopvang 2022.

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook