Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

KOM's visie

KOM Kinderopvang wil kinderen van nul tot dertien jaar ruimte bieden om zich te ontwikkelen in een stabiele, kindvriendelijke en liefdevolle omgeving. Wij willen vanuit onze pedagogische visie continu kwaliteit bieden aan kinderen en ouders. Samen hebben wij namelijk hetzelfde belang; het welzijn van uw kind. KOM Kinderopvang gelooft dat dit welzijn het beste tot zijn recht komt in speciale groepen voor baby’s en peuters. De kinderen bij de buitenschoolse opvang worden, zo mogelijk, per leeftijdscategorie ingedeeld.

Wij werken vanuit pedagogische basisdoelen die beschreven staan in onze pedagogische visie. Daarbij ziet KOM Kinderopvang dat naast een leeftijdsgericht aanbod, aandacht voor gezond, beleven, bewegen en natuur de ontwikkeling positief stimuleert; daarom wil KOM Kinderopvang groeien naar ‘groen’ in uitdagende locaties.

Het team van medewerkers is professioneel, enthousiast en wil zich blijven ontwikkelen. Suggesties en wensen van klanten horen zij graag.

Uiteraard is een gezonde bedrijfsvoering nodig om te kunnen blijven investeren in kwaliteit.

KOM Kinderopvang wil een lokale partner zijn en werkt graag samen met scholen, maatschappelijke organisaties en lokale overheid. Samen bereik je meer! 

Gezond, beleven, bewegen en natuur bij onze locaties

Onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en voor- en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in uitdagende locaties. Bij al onze locatie stellen wij de thema’s gezond, bewegen, beleven en natuur zowel binnen als buiten centraal. Continu zijn wij als organisatie bezig om ‘onze’ kinderen zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Dit is de basis van onze organisatie en bovendien een onderwerp wat volop in ontwikkeling is. We denken hierover na in diverse werkgroepen zoals het groenteam, het voedingsteam en de werkgroep veiligheid. Samen hebben we besproken dat de al eerder genoemde thema’s gezond, beleven, bewegen en natuur hierbij een grote rol spelen. Dat is wat wij belangrijk vinden. Zowel voor onze kinderen als voor onszelf. Deze thema’s kun je samenvatten in één kernwoord; namelijk: groen.

Aanbod activiteiten

KOM Kinderopvang organiseert regelmatig speciale activiteiten voor baby's en/of peuters in samenwerking met speciaal opgeleide docenten en pedagogisch medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan muziek, dans en gym. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook