Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM's visie


KOM in vogelvlucht

• Betaalbare opvang
• Flexibele opvang
• 'GROENE' kinderopvang
• Natuurlijke en ruime buiten speelterreinen waar veel buiten gespeeld wordt
• Ruime binnen speelruimtes
• Pedagogische medewerkers extra geschoold voor 'GROEN' en Bewegen concept
• Pedagogen in dienst
• Opvoedondersteuning
• Uniek bewegen concept voor peuters met gym, dans en muziek
• Extra kleine babygroepen met speciale baby activiteiten
• Cursussen voor ouders
• Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Flexibele, betaalbare en kwalitatieve kinderopvang

KOM Kinderopvang heeft al 30 jaar ervaring in Vaassen, Epe, Heerde, Wapenveld, Hatteme en Nijbroek. Uw kind zich thuis laten voelen bij KOM, dat is waar we ons uiterste best voor doen! Om aan uw wensen tegemoet te komen, bieden wij flexibele en betaalbare kinderopvang op maat. Hierbij heeft KOM kwalitatieve opvang hoog in het vaandel staan. 

U en KOM: Samen partners in opvoeden 

Denken vanuit het kind staat bij ons centraal. Uw kind een plek geven waar het zich thuis voelt. Wij bieden rust, ruimte en een plezierige sfeer waarin uw kind kan spelen, groeien, bewegen en ontdekken. Dit zie je terug in onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en voor-, tussen- en buitenschoolse opvang. Hoe klein je ook bent, accepteren van ieders eigenheid en respect voor elkaar aanleren, is voor samen leven en spelen belangrijk. Met u als ouder is er veel samenspraak, er zijn ouder- en kindactiviteiten en er is veel overleg en afstemming met de scholen.

'GROENE 'Kinderopvang'

GROEN is het gezicht van KOM. GROEN heeft alles te maken met uw kind en zijn of haar omgeving. KOM vindt het belangrijk dat uw kind(eren) in vele vormen kennis kan maken met de natuur en het buiten zijn. Buiten in de natuur kom je tot rust, gebruik je al je zintuigen, beweeg je meer en wordt je fantasie en ontdekkingsdrang geprikkeld. In deze drukke tijden wordt er veel van kinderen verwacht. Het aantal prikkels neemt toe en het wordt voor veel kinderen steeds lastiger om gewoon te ontspannen. Dit maakt natuur beleving zo ontzettend belangrijk. Door kinderen zelf de natuur te laten ontdekken, erin te bewegen, mee te beleven en mee te spelen kan uw kind zich ontwikkelen in zijn vaardigheden en zijn zelfvertrouwen vergroten. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het toevoegen van ‘GROEN’ aan de leefomgeving van kinderen bijdraagt aan een goede gezondheid en hun creatieve ontwikkeling. 'GROEN' vind je bij KOM terug in de inrichting van de opvanglocaties, de activiteiten binnenshuis en buitenshuis, didactische programma’s, gezonde en verantwoorde voeding en duurzame locaties. De pedagogisch medewerkers zijn hierbij extra professioneel 'GROEN' geschoold en hebben kennis op het gebied van 'Bewegen' activiteiten.

Cursussen en Bewegen activiteiten

KOM organiseert regelmatig speciale activiteiten voor peuters in samenwerking met speciaal opgeleide docenten en pedagogisch medewerkers. Zo is er KOM dansen, peutergym en muziek maken. Daarnaast biedt KOM de mogelijkheid aan ouders om deel te nemen aan workshops en informatieavonden met betrekking tot opvoeding, zwangerschap en andere leerzame informatie. Bekijk hier het actuele aanbod. 

 Volg ons op Facebook