Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

Nieuws

SnoepGroente campagne van start

Snoepgroente is leuk, lekker en gezond

Gezond eten is belangrijk. Het eten van groente is erg lekker en gezond. Daarom laten wij kinderen al vroeg kennis maken met verschillende soorten groente.

Al onze locaties besteden in samenwerking met JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) extra aandacht aan het eten van snoepgroente tijdens de ‘SnoepGroente campagne’ in de periode van 7 tot en met 18 oktober 2019!

Deze campagne sluit goed aan bij onze groene visie. Snoepgroente is een lekker en verantwoord tussendoortje, bevat weinig calorieën, is vitaminerijk, dorstlessend en super gezond! Steeds meer ouders kiezen voor snoepgroente als gezond alternatief voor koekjes en snoepjes. Dit moedigen wij van harte aan en bovendien benadrukken wij dit extra tijdens de SnoepGroente campagne.

Op al onze locaties zijn inmiddels diverse snoepgroenten te vinden. Tomaatjes, komkommer, radijsjes, worteltjes en nog veel meer. Onze pedagogisch medewerkers bieden spelletjes aan met snoepgroente, we gaan ervan proeven, we gaan eraan ruiken en voelen en we gaan creatief aan de slag met snoepgroente. BSO locaties gaan zelfs verschillende groentesmoothies maken. Ook gaan we met dit thema aan de slag op het gebied van beweging. Het Groente Renparcour komt voorbij, we gaan gezonde Twister doen en nog veel meer. Al met al twee weken vol snoepgroente activiteiten!

De lokale media in Vaassen kwam langs bij locatie Nijntje en maakte een mooie video-impressie

 

 Volg ons op Facebook