Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

KOM Kinderopvang: groeien in het groen

27 januari 2020

KOM Kinderopvang wil kinderen van nul tot dertien ruimte bieden om zich te ontwikkelen in een stabiele, kindvriendelijke en liefdevolle omgeving. Hierbij wil KOM Kinderopvang vanuit een pedagogische visie continu kwaliteit aanbieden aan kinderen en ouders. Bij alle locaties van KOM Kinderopvang wordt extra aandacht geschonken aan: gezond, beleven, bewegen en natuur.

Deze koers sluit aan bij hedendaagse trends rondom gezondheid en positieve ontwikkeling van kinderen. Bij deze koers is een nieuw logo passend. Continu is KOM Kinderopvang als organisatie bezig om ‘hun’ kinderen zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Dat is de basis van KOM Kinderopvang en bovendien een onderwerp wat volop in ontwikkeling is. Bij KOM Kinderopvang wordt hierover nagedacht in diverse werkgroepen zoals het groenteam, het voedingsteam en de werkgroep veiligheid. Daarom schenkt KOM Kinderopvang extra aandacht aan: gezond, beleven, bewegen en natuur. Samengevat in één kernwoord; namelijk: groen.

Het kernwoord ‘groen’ is bij KOM Kinderopvang niet alleen de natuur. Bij KOM Kinderopvang wordt hierbij ook gedacht geschonken aan gezonde voeding, voldoende rust, bewegen, de natuur ontdekken, gezonde luchtkwaliteit en duurzaamheid. KOM Kinderopvang wil graag van betekenis zijn bij de opvoeding en kinderen een stukje ‘groen’ mee te geven. ‘Goed voorbeeld doet namelijk goed volgen’. Zij doen dit niet alleen voor de kinderen maar ook voor elkaar. Zo ontwikkelen kinderen zich positief. KOM Kinderopvang doet dit niet alleen. KOM Kinderopvang werkt nauw samen met scholen, maatschappelijke organisaties en lokale overheid om steeds weer nieuwe aspecten van het groene leven te ontdekken. Zo gaat KOM Kinderopvang stap voor stap naar ‘groeien in het groen’. Bent u benieuwd naar het nieuwe logo van KOM Kinderopvang? Scroll snel naar beneden.


Logo Kom Kinderopvang Volledig RGB

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook