Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

Feestelijke opening bij Villa KOM in Wapenveld

Het is officieel; Villa KOM aan de Fazantenstraat in Wapenveld is geopend

Wat was het een mooi klein feestje op 14 december bij Villa KOM aan de Fazantenstraat. Wethouder Berkhoff van de gemeente Heerde assisteerde Jacinta Kiffen bij het officieel openen van deze mooie nieuwe locatie.

Zij trokken een door de kinderen gemaakte poster van de beide voordeuren af. Als symbolische handeling voor het openen van de locatie. Vanwege de huidige situatie werd de opening in klein gezelschap georganiseerd. Wethouder Berkhoff benadrukte in zijn speech dat het belangrijk is voor een groeiend dorp als Wapenveld om een dergelijke kindervoorziening te hebben voor jonge gezinnen. Ook benoemde Berkhoff de belangrijke taak van KOM Kinderopvang daar waar het gaat om de samenwerking met alle basisscholen uit Wapenveld in het belang van ieder jong kind uit deze gemeente. ‘We moeten het tenslotte samen doen’ aldus de wethouder.

Om de basisschoolleerlingen toch een beetje te betrekken bij de openingsactie, ontving iedere leerling in Wapenveld, een gezonde appel op de eigen basisschool. KOM Kinderopvang hoopt in 2021 een grootse openingsactie te kunnen organiseren waarbij alle inwoners en kinderen van Wapenveld kunnen zien hoe mooi Villa KOM is geworden en hoe de pedagogisch medewerkers, naast een leeftijdsgericht aanbod, aandacht schenken aan gezond, bewegen, beleven en natuur. Samengevat onder ‘groen’. Deze elementen stimuleren de ontwikkeling van kinderen positief. Dit doen zij bij zowel de baby- en peutergroepen van de dagopvang, alsook bij de peuterspeelzaal en voor- en buitenschoolse opvang. 

14dec min

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook