Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

Uitbreiding KOM Kinderopvang PLUS

Dagbehandeling voor kinderen die andere aandacht en zorg nodig hebben.

Al ruim 5 jaar biedt KOM Kinderopvang in Vaassen een eigen plek aan kinderen van 2 tot 5 jaar die extra aandacht of zorg nodig hebben. Wat destijds is begonnen met 2 dagen in de week, is inmiddels al uitgebreid naar 4 dagen in de week

Voor kinderen is de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf, de BSO en school belangrijk voor hun ontwikkeling. Het vinden van een passende plek voor kinderen die extra aandacht of zorg nodig hebben, is soms moeilijk. Denk hierbij aan kinderen die ander gedrag vertonen, te maken hebben met vertraagde ontwikkeling of problemen hebben in de opvoedsituatie maar ook kinderen met een (intensieve) zorgvraag. Met de dagbehandelingsgroep “Kinderopvang PLUS” biedt KOM deze kinderen in een kleine groep een eigen plek die past bij de behoeften en/of zorg die zij nodig hebben.

Bij KOM Kinderopvang wordt dit verzorgd door een eigen Pedagogisch Jeugdzorg Medewerker, maar ook in samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en Entrea Lindenhout opvoedhulp. Zo bent u als ouder verzekerd van een passende opvang dichtbij huis met professionele begeleiding.

“Door nu 4 dagen in de week deze dagbehandeling “Kinderopvang PLUS” aan te bieden, kunnen wij nóg meer kinderen de opvangplek bieden die zij nodig hebben. En voor ouders is het erg fijn dat deze opvang in een kinderdagverblijf is in de eigen gemeente, dus dichtbij ”  aldus directeur Anja Elshof.

Voor meer informatie, bekijk eens de pagina over de "Kinderopvang PLUS"-dagbehandeling of neem telefonisch contact met ons op voor gedetailleerde informatie of een rondleiding 0578-569960.

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook