Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

Nieuw vervoersmiddel: KOM-Buitenbus

KOM BuitenbusBinnenkort bij u in de buurt: de KOM-Buitenbus. Vanaf februari gaat KOM kinderopvang gebruik maken van een nieuwe vervoersmiddel.

De KOM-Buitenbus is de opvolger van de ‘oude Stint’ maar aangepast naar alle (nieuw) gestelde veiligheidsnormen door technische verbeteringen. Alle BSO-medewerkers hebben een rijvaardigheidsbewijs moeten halen en er zijn veilige routes vastgesteld. Hierdoor is de KOM-Buitenbus een veilig, elektrisch vervoersmiddel om groepen van maximaal 10 kinderen te vervoeren. Ideaal voor de buitenschoolse opvang van KOM in Wapenveld, Epe en Vaassen.

Pedagogisch medewerkers kunnen met de KOM-Buitenbus zelfstandig kinderen vervoeren en zo leuke, groene uitstapjes doen. Maar de KOM-buitenbus kan ook ingezet worden voor vervoer van school naar de BSO. Tijdens het vervoer zijn de kinderen in contact met de omgeving en natuur, vandaar dat KOM Kinderopvang dit nieuwe vervoersmiddel (dat officieel eigenlijk BSO-bus heet) de naam KOM-Buitenbus heeft gegeven. Binnenkort rijdt deze opvallende groene verschijning bij u in het dorp!

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook