Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

De Nationale Voorleesdagen gaan van start!

20230127 persbericht Nationale Voorlees Dagen ADe Nationale Voorleesdagen zijn weer begonnen! Alle locaties van KOM Kinderopvang in Vaassen, Epe, Heerde en Wapenveld hebben meegedaan met deze dagen.

Elk jaar keren de Nationale Voorleesdagen weer terug. Het is een landelijke campagne om het voorlezen aan kinderen te stimuleren. De Nationale Voorleesdagen zijn dit jaar van woensdag 25 januari t/m vrijdag 4 februari 2023. Vrijwel ieder kind wordt blij van voorlezen. Het belang van dagelijks voorlezen aan kinderen is inmiddels bij iedereen bekend. Naast het bevorderen van leesplezier, helpt het bij de ontwikkeling van taalgevoel en uitbreiding van de woordenschat.

En elke KOM-locatie gaf een eigen invulling aan de voorleesdagen! Dit werd gedaan aan de hand van het boekje “Maximiliaan Modderman geeft een feestje”. Naast voorlezen, werden er diverse activiteiten georganiseerd passend bij het thema van het boekje: een feestje vieren, met de voetjes in de modder en met speelgoeddiertjes spelen. Kortom, bij KOM Kinderopvang wordt van lezen een feestje gemaakt

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook