Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

KOM Kinderopvang stimuleert leesplezier bij peuters met De Leestas!

Devoorleestassenze week gaf de Wethouder William van Ommen van de Gemeente Heerde samen met Hetty van de Weg, directeur van Bibliotheek Noord-Veluwe bij KOM Kinderopvang in Heerde het startsein voor het project De Leestas! Trots namen de peuters van De AppelKOM het eerste exemplaar in ontvangst.

Het project De Leestas is mogelijk gemaakt door het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) van de Gemeente Heerde in samenwerking met de Bibliotheek Noord-Veluwe. Het doel van De Leestas is om spelenderwijs het voorleesplezier onder jonge kinderen te stimuleren. De peuters krijgen om de beurt De Leestas mee naar huis. In de tas zit een zelfuitgezocht boekje, een spelletje én een knuffeltje. Ouders kunnen thuis samen met hun kind een week lang lezen, spelen én ontdekken: waarmee de knuffel natuurlijk mee mag doen.

Wethouder William van Ommen gaf het goede voorbeeld door de peuters van Peuterspeelzaal De AppelKOM voor te lezen uit het boekje dat in De Leestas zit. De peuters luisterden aandachtig en er kwam een grote glimlach op alle gezichten.Kortom, er is bij KOM Kinderopvang weer een mooie stap voor nóg meer leesplezier gezet!

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook