Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

KOM Kinderopvang in beeld

We nemen je graag mee in de wereld van KOM Kinderopvang. Daarom zijn er een aantal video's gemaakt tijdens een dagje kinderopvang, peuterspeelzaal én buitenschoolse opvang. Op deze manier krijg je een nóg beter beeld van hoe het er bij KOM Kinderopvang aan toe gaat! Kijk je mee?

KOMYT

Algemene video KOM Kinderopvang

KOM Kinderopvang heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de kinderopvang in de regio. Onze pedagogisch medewerkers staan elke dag klaar om een veilige, vertrouwde, liefdevolle én uitdagende speel- leeromgeving te creëren waar kinderen zich kunnen ontwikkelen. KOM zet nét dat stapje meer voor kind én medewerkers. Bekijk de video om te ervaren hoe we dat doen!

Kinderdagverblijf babygroepenbabygroepYT
Je gaat weer aan het werk en gaat je kostbaarste bezit, je kind, achterlaten op het kinderdagverblijf. Dat dit best spannend is, begrijpen wij maar al te goed. Je kunt erop vertrouwen dat jouw kind liefdevol wordt verzorgd met aandacht voor zijn of haar eigen ritme op onze ruim opgezette, kleinschalige en veilige babygroepen. Wil je weten hoe dat eruit ziet, bekijk dan de video over onze babygroepen.

 

Kinderdagverblijf peutergroepenpeutergroepYT
Jouw peuter wil graag spelen met leeftijdsgenootjes, de wereld ontdekken én bewegen. Het is belangrijk dat dit gebeurt in een veilige en liefdevolle omgeving. Wij geven de peuters in onze peutergroepen volop de ruimte om dit te doen, de peuters gaan bij ons op ontdekkingstocht. Wil je zien hoe dat eruit ziet? Bekijk dan de video over onze peutergroepen.

 

Peuterspeelzaal

pszYT
Jouw peuter krijgt in onze peuterspeelzaalgroep volop de ruimte om te leren, ontdekken én te bewegen met leeftijdsgenootjes. Aan de hand van thema's wordt jouw kind spelenderwijs op diverse ontwikkelgebieden gestimuleerd. Dit wordt gedaan volgens een speciaal VVE-programma (vroeg- en voorschoolse educatie) zodat jouw kind het juiste aanbod krijgt om de grote stap naar het basisonderwijs wat makkelijker te maken. Wil je weten hoe het er op onze peuterspeelzaal-groepen aan toe gaat? Bekijk dan de video over onze peuterspeelzaal.

 

Buiten Schoolse Opvangbso YT
Wil jouw kind na schooltijd even bijkomen op een rustige plek met ruimte én aandacht voor zijn of haar eigen verhaal? Of is jouw kind liever actief bezig in de buitenomgeving met leeftijdsgenootjes? Dat kan allemaal bij onze BSO's, want bij ons is het motto "niets moet". Wil je weten hoe dat er in de praktijk uitziet? Bekijk dan onze BSO-video.

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook