Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

Stage lopen

Wat leuk dat jij een opleiding volgt waarmee je in de toekomst aan de slag kunt als pedagogisch medewerker! Wist je dat we bij KOM regelmatig leuke stageplekken hebben? 

Stage lopen bij KOM

Het leuke aan een stageplek bij KOM is dat we (afhankelijk per locatie) verschillende soorten opvang bieden: kinderopvang (in aparte baby- en peutergroepen), peuterspeelzaal (VVE) en ook buitenschoolse opvang! Zo kun jij tijdens je stage werkervaring met verschillende leeftijdsgroepen binnen de kinderopvang opdoen! We zijn een groene kinderopvang, vandaar onze pay-off: 'groeien in het groen', dit staat voor gezond, beleven, bewegen én natuur. Bij ons krijg je een eigen stagebegeleider en niet te vergeten een stagevergoeding! We hebben stageplekken op onze locaties in Vaassen, Epe, Emst, Heerde of Wapenveld.

Bekijk het filmpje over 'stage lopen bij KOM Kinderopvang'

stagelopen

Enthousiast?

Vul dan dit stage-formulier in en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen je binnen 2 weken laten weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zoek je een leer-werkplek (BBL route) stuur dan een sollicitatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook