Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld

 

 

Stage lopen

Volg jij een opleiding om in de toekomst een functie binnen de kinderopvang te vervullen en denk je erover om jouw stage bij KOM Kinderopvang te lopen? Wij bieden studenten graag de mogelijkheid om bij ons kennis te maken met het beroepsveld en het vak van pedagogisch medewerker te leren. Jij  ontwikkelt je bij KOM tot een vakbekwame medewerker en gaat de meerwaarde ervaren van kinderopvang in leeftijdsgerichte groepen en ons thema groen!

Wij hebben stageplekken op onze locaties in Vaassen, Epe, Heerde of Wapenveld. Op dit moment zijn al onze stageplekken ingevuld, maar voel je vrij om (alvast) een aanvraag voor stage in te dienen bij ons.

Om jouw stage bij KOM aan te vragen, kun je dit stageformulier invullen. Mail dit formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan komt het binnen bij de afdeling personeelszaken. Als de gegevens voldoen aan de vooraf gestelde eisen, neemt de stageco√∂rdinator contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij vinden het belangrijk dat er van beide kanten wel een zogeheten 'klik' is om een passende en fijne stage te kunnen hebben.

 

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook